1.Богат опит и професионализъм

През последните 30 години сме в челните редици в производството и търговията на мебели и матраци. Използвахме нашия опит и иновации, за да предоставим технология, която гарантира най-висок комфорт и максимално удобство на произведените продукти, целенасочена поддръжка на тялото точно там, където имате нужда.

Притежаваме реални магазини в които може да разгледате и изпробвате всички мебели и матраци.

 

1 bogat opit

Произвеждаме мебели повече от 25 години.Опитът на специалистите работещи в Мебели Янев , специалното им отношение към всеки детайл и модерната производственна база позволява да се създават мебели с най-високо качество.

Стремим се да удоволетворим и най-взискателните вкусове , покривайки възможно най-високи стандарти.

Към всеки клиент и към всяка поръчка подхождаме индивидуално и се стремим да надхвърлим очакванията му.

Клалифицираният, силно мотивиран и много амбициозен екип се стреми да предостави на всеки клиент възможно най-правилното и функционално решение при обзавеждането на дома,офиса,вилата или хотела.

Основната ни цел е клиентите да са максимално удоволетворени и да се превърнат в наши рекламни агенти със положителните препоръки и мнения за нас.

 

2.Възможност за промяна на размера на диваните и матраците

2 razmera

Писнало ви е от всичко стандартно?

Казват ви ,че не могат да Ви изработят нещо по-различно от стандартните размери?

Ние обаче,можем да ви обещаем и изработим диван или матрак по ваши зададени размери!

 Вие можете да поръчате всякаква конфигурация дивани съобразена със мястото където сте решили че ще Ви радват избраните мебели.

3.Огромен избор на дамаски и еко кожи при поръчка на дивани

3 damaski

Да, никога не преувеличаваме.Избора на дамаска за изработка на меката мебел наистина е огромен.

Имате възможност да избирате от между 450 разцветки дамаски ( броят им се увеличава непрекъснато) и над 70 разцветки еко кожа.

 

4.Най-ниски цени

4 ceni

Мебели Янев произвежда мебели повече от 25 години.

През този дълъг период ние изградихме стабилни взаимоотношения с повечето вносители и производители на материали за мебели.

Големият ни обем на работа позволява да купуваме тези материали на преференциални цени , като това пряко влияе на цената на крайния продукт.

Механизацията и автоматизацията на производството също е един от основните фактори, влияещи положително върху възможността да предложим мебели на най-ниски цени.

Всички тези фактори ни позволяват да предложим изключително удобни и здрави мебели на най-ниски цени както в България така и в Европа.

 

5.Най-висока гаранция за много удобни мебели

5 udobni

Изключително много държим клиентите ни лично да се убедят в удобството и качеството на произвежданите от нас мебели.

Удоволствие за нас е когато доволните ни клиенти се връщат отново и отново .Създали сме над 50 модела дивани и сме в състояние да задоволим всеки вкус на всеки клиент.

 

6.Най-висока гаранция за здрави мебели

6 zdravi

Всички модели мебели и матраци се изработват със изключително съвременни машини по съвременни технологии , но това което е най-важното че запазихме традициите и продължихме да обръщаме особено внимание на всеки един артикул , както се е правело от старите майстори преди векове.

Всеки един детайл е щателно проверен и тестван преди да се премине към основното сглобяване на конструкциите.

Специално внимание се отделя и при самото сглобяване , като всички възлови места се подсилват допълнително ( двойно и тройно ) за да се създадът много здрави и надеждни мебели.

 

7.Възможност да получите мебелите си веднага

7 vazmojnost

Много от предлаганите артикули се поддържат в магазинната мрежа на Мебели Янев и в складовете на фирмата.

Това позволява тези налични мебели да се закупят веднага , без да се налага да се чака за тяхното производство.

За проверка на наличности се свържете с наш консултант , направете запитване по е-майл или посетете магазин на Мебели Янев.

 

8.Кратки срокове за изработка при поръчка

8 kratki srokove

При направата на поръчка на мебел с избрана от Вас дамаска , еко кожа и при уточнен размер ( размера при нас може да се променя при поръчка ) , сроковете за изработка са кратки и няма да се наложи с месеци да чакате желаните от Вас продукти.

Има допълнителна опция за оформяне на поръчка със съкратен срок на изработка и да получите мебелите си за няколко дни. Тази опция оскъпява мебелите , но оскъпяването не е голямо.

 

9.Реална българска фирма

9 bg firm

За разлика от много друти сайтове и онлайн магазини Мебели Янев е реална българска фирма и е желателно лично да посетите фирмените ни магазини при условие, че сте решили да купите наш продукт.

Фирмата ни е собственост на български граждани , производството е ситоирано само в България и в нашата фабрика работят само български граждани.

Всички мебели са произведени в България!

Всички данъци,такси,възнаграждения на служители и всякакви други разходи произлезли при производството на продуктите , тяхното съхранение и разпространение са изцяло платени в България.Когато купувате от продуктите предлагани от Мебели Янев Вие помагате и съдействате изключително ефективно и силно за запазването на работните места , не само във фирмата но и в страната.

По този начин помагате за разтежа и развитието на икономиката в България.

За всичко това екипа на Мебели Янев Ви приведства и благодари!

 

10.Много голямо разнообразие на продукти

10 raznoobrazie

Мебели Янев Ви предлагат много голямо разнообразие на продукти свързани с обзавеждането на вашият дом,офис,вила или хотел и не само.

Предлагаме Ви над 30 модела мека мебел , която при ваше желание може да се поръча с променени размери и променено разположение на елементите и детайлите.

Предлагаме Ви над 15 модела матраци , както и възможността да поръчате матарк по Ваш размер  и с степен на твърдост удоволетворяваща Ви напълно.

Мебели Янев Ви предлага и голямо разнообразие на гардероби,скринове,портманта,секции,легла,нощни шкафчета,тв модули, комплекти спални,кухненски и холни маси,столове и много много други артикули.

За нас е важно да намериете вашите мебели в нашата продуктова гама и те да са такива че да Ви удоволетворят напълно.

 

11.Хиляди доволни клиенти

11 dovolni klienti

Да, това е нашата най-голяма рекламна стратегия и гордост – тези хиляди доволни клиенти са нашата енергия и стимул да продължаваме да Ви радваме и да доставяме хармония и уют във вашия дом.

Положителните мнения и препоръки са двигателят които ни кара да творим и постоянно да се усъвършенстваме за да останем една от водещите фирми произвеждащи мебели за Вас.

 

12.Отговорност и уважение

12 otgovornost

Работим по много високи стандарти , като основен приоритет е отговорността и уважението към хората, които са се доверили на нашият професионализъм.

За това към всеки клиент се отнасяме с уважение и се стремим да навлезем в детайли при оформянето на всяка поръчка.

Отговорността за спазването на поетите ангажименти , спазването на сроковете и удоволствието да надминем очакванията на клиентите е това ,което най-силно допринася за развитието на фирмата.

За това тези фактори ще останат водещи в нашата политика.